ZINGA-sinkki – parempi suoja

ZINGA-kylmäsinkkimenetelmä muodostaa jopa paremman suojan kuin normaali kuuma- tai spraysinkitys ja on yhtä helppoa kuin maalaus. ZINGA muodostaa katodisen suojan, koska se on vähintään 96-prosenttisesti puhdasta sinkkiä. Tieteelliset kokeet osoittavat lisäksi, että sillä on myös sulkuominaisuus.

ZINGA-sinkin edut

ZINGAn käyttö on helppoa ja turvallista. Se on one-pack -sinkitysmenetelmä, joka voidaan levittää siveltimellä tai spraypullolla.

  • Zinga voidaan levittää paikan päällä; tällöin kohdetta ei tarvitse purkaa ennen käsittelyä.
  • Aikaisemmin kuumasinkityn pinnan voi käsitellä Zingalla ja täten vahvistaa katodista suojaa.
  • Pinnan hiekkapuhallus ei ole normaalisti välttämätöntä. Zinga voidaan levittää lievästi ruostuneelle pinnalle.
  • Aikaisemmin levitetty Zinga-kerros voidaan uudistaa lisäämällä toinen kerros, jolloin syntyvä uusi pinta on yhtä hyvä kuin alkuperäinen -kerrokset sekoittuvat keskenään.
  • Zinga on yleensä erinomainen primer, jos halutaan käyttää muita pinnotteita.
  • Koska Zinga-pinta hapettuu, se muodostaa kovan sulun, joka vastustaa erittäin hyvin valkoruostumista, joka normaalisti iskee tavalliseen sinkkigalvanointiin.
  • Tartuntakokeet osoittavat, että Zingan sitoutuminen teräkseen on erinomainen. Vaikka kulutus vahingoittaa sitä, se ei hilseile pois.

Koska jokainen Zinga-kerros sekoittuu täysin edellisiin kerroksiin, extra suojaus ja korjaukset voidaan suorittaa milloin tahansa hyvin vähäisin kustannuksin. Zinga-pintaa ei tarvitse koskaan poistaa kokonaan; se tarvitsee vain osittaista uudistamista vuosien mittaan.

Zinga-pinnoitusta voidaan vahvistaa yhä uudelleen hyvin alhaisin jatkokustannuksin, jolloin katodinen suojaus kestää rajattoman ajan. Kerrosten välille ei synny mitään sulkua tai rajaa. Uudelleen galvanointi voidaan suorittaa yhä uudelleen.

AQUAZINGA 600 (sinkkirikaste vaikeisiin olosuhteisiin)

Aquazinga 600 on epäorgaaninen sinkkirikaste. Pinnoite on suunniteltu erityisesti ilmastollisesti vaikeisiin olosuhteisiin. Aquazingalla on poikkeuksellinen ja kestävä vastustuskyky niin korkeissa kuin matalissakin lämpötiloissa sekä suolaisessa ja makeassa vedessä. Poikkeuksellisen hyvä tarttuvuus edellyttää perusteellista pohjakäsittelyä vähintään Sa 3. Profiilin epäsäännöllisyys (karkeus) 25-30 µm.

  • Lämpötilansieto +600 ºC
  • Kuivapinta 99 % sinkkiä
  • Astiakoot 5 kg (pulveri 3,5 kg, ohennin 1,5 kg)

Zinga tuoteluettelo:

ZINGA 1 KG
ZINGA 2 KG
ZINGA 5 KG
ZINGA 10 KG
ZINGASOLV OHENNE 1L
ZINGASOLV OHENNE 5 L
ZINGASPRAY 500 ML (12 purkkia / laatikko)
ALUSPRAY 500 ML (12 purkkia / laatikko)
ZINGALUSPRAY 500 ML (12 purkkia / laatikko)
AQUAZINGA 5 KG (pulveri 3,5 kg, ohennin 1,5 kg)